Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil
Eductus

Eductus – din väg till jobb!

Lär dig allt du behöver för att få jobb.

Hos oss kan du läsa ett brett utbud av kurser för vuxenstuderande. Vi har ett tydligt fokus på jobb. Vägen till jobb kan se olika ut beroende på din bakgrund. Hos oss stärker du upp din kompetens med det du behöver. Vårt uppdrag är att du så snabbt som möjligt ska lära dig det du behöver för att få jobbet.

Sfi och grundläggande kurser 

Hos oss kan du läsa svenska för invandrare och grundläggande kurser i matematik, engelska, svenska som andraspråk med mera. Du kan läsa de grundläggande kurserna i klassrum eller på distans, välj själv det som passar dig bäst! Sfi har klassrumsundervisning i våra fina lokaler på Lövholmsvägen i Liljeholmen.

Yrkesutbildningar

Genom yrkesutbildningar får du de kunskaper och färdigheter du behöver för att arbeta inom ett visst yrke. Utbildningarna är skapade efter arbetsmarknadens kompetensbehov. I alla våra yrkesutbildningar ingår praktik. Det innebär att du får vara på en arbetsplats och testa dina kunskaper i verkligheten. Vi väljer noggrant ut arbetsplatserna. På arbetsplatsen utses en lämplig handledare. Din lärare gör besökt på arbetsplatsen för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av praktiken.


För mer information om Eductus, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Om Eductus

Våra skolor

I våra skolor finns allt du behöver för dina studier. Vi finns på två adresser i Liljeholmen, Mejerivägen 9 (yrkesutbildningar) och Lövholmsvägen 18 (SFI och grundläggande kurser). Våra lärare har stor erfarenhet. Vi har gemensamma studiehallar och bekväma utrymmen när du behöver en paus i studierna. I våra lokaler finns datorer och skrivare att låna. Du har tillgång till mikrovågsugn, kylskåp och kaffemaskin.

Vänd dig till din hemkommun för att ansöka

Alla våra utbildningar ges genom din hemkommuns vuxenutbildning. Om du vill anmäla dig till någon av våra utbildningar så gör du det via din hemkommun. Utbildningarna är gratis och ger dig rätt att ansöka om studiemedel hos CSN.

Om oss

Eductus grundades 1991, vi finns idag över hela Sverige, och är ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi erbjuder utbildning inom svenska för invandrare, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Det gör vi med kvalitet, engagemang och med våra studerandes nästa steg i sikte.

Utbildningar - Eductus

Komvux- & vuxenutbildning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Undervisning / Pedagogik
Barnskötare Utbildningsform Längd Ort
Barnskötare Klassrum, Distans 75 veckor Flera orter (2)
Elevassistent
Elevassistent Klassrum, Distans 75 veckor Flera orter (2)
Vård / Omsorg
Vårdbiträde Klassrum, Distans Flera orter (2)
Undersköterska
Undersköterska Klassrum, Distans 75 veckor Flera orter (2)
Enskilda kurser (Komvux)
Naturvetenskap
Grundläggande kurs: Matematik Klassrum, Distans Flera orter (2)
Språk / Språkvetenskap
Grundläggande kurs: Engelska Klassrum, Distans Flera orter (2)
Språk
Grundläggande Svenska som andraspråk Klassrum, Distans Flera orter (2)

Visa alla

Eductus Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Eductus

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Eductus

Eductus

Mejerivägen 9
117 61 Stockholm

Tel: 08-775 14 48
eductus.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Rakesh
Jag lära mig svenska från ingenting och nu jag prata jete bra och jag lära att skriva text! Jag elskar!
Insaf /
Jag rekommenderar starkt att gå eductus i Liljeholmen . Eleverna får det stöd som de behöver för att utvecklas och klara kursen på bästa sättet. Personalen från administration lärarna och studievägledare är de alltid där när eleverna behöver hjälp.