Edstromska vuxenutbildning

Edströmska Vuxenutbildning har program för kommunal vuxenutbildning. Kommunal vuxenutbildning är utbildningar inom gymnasial nivå för vuxna.

Edströmska - ett fordonstekniskt center 

Edströmska Vuxenutbildning är ett fordonstekniskt center där ungdomar, vuxna och företag arbetar tillsammans. Skolan erbjuder utbildningar som efterfrågas av företagen i regionen och du kan bli bland annat yrkesförare, gå en utbildning för persontransporter med buss eller anläggningsförare.

Edströmska Vuxenutbildning är en spännande och ovanlig skola. Inte minst tack vare det unika samarbetet med näringslivet. Det innebär att skolan kan erbjuda intressanta och framtidsinriktade utbildningar och kurser. All undervisning sker dessutom i nya och moderna lokaler. Inom vuxenutbildningen studerar cirka 100 personer.

Sök till Edströmska via din hemkommun 

Kommunal vuxenutbildning kan vem som helst i Sverige söka till men man ansöker genom sin hemkommun. 

Det är din hemkommun som beslutar om de upphandlar en utbildningsplats av Västerås till dig. Det är Vuxenutbildningscentrum (VUC) i Västerås som gör antagningen till kommunal vuxenutbildning.


För mer information om Västerås - Edströmska Vuxenutbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Västerås - Edströmska Vuxenutbildning

Utbildningar

Komvux- & vuxenutbildning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Fordon / Transport Utbildningsform Längd Ort
Anläggningsförare Klassrum Västerås
Persontransporter med buss Klassrum Västerås
Yrkesförare Klassrum Västerås

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Västerås - Edströmska Vuxenutbildning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Västerås - Edströmska Vuxenutbildning

Eskadergatan 24
721 31 Västerås

Tel: Växel: 021-39 75 02 Studievägledare: 021 - 39 75 71
Fax 021-39 75 99
skola.vasteras.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 4 recensioner.

Marianne

Väldigt bra utbildning där du lär dig väldigt mycket mer än om du går på en trafikskola, väldigt bra att ha teori och sedan gå ut och titta på riktigt var saker sitter och hur allt fungerar. Bra upplägg med teori, övningskörning, praktik. Bra kunniga lärare som jobbat som chaufförer innan och vet hur det går till i verkligheten. Jag rekommendera...

Visa mer
Maria

Bra planerad utbildning för oss som gick utbildningen, genom att ha både teori och praktik med eleverna som gick fordonslinjen på skolan. Bra områden att övningsköra i. Kände mig "redo" att börja med arbetet som trafiklärare efter avslutad utbildning.

Kim Strandell

Jag har gått två utbildningar på Edströmska MFT och tycker att det är en bra skola med duktiga lärare. Jag har förhoppningar om att få gå en tredje utbildning där. nu har jag gått Maskinförarutbildning på gymnasienivå och yrkesförarutbildning på en påbyggnadsutbildning. Nu hade jag tänkt söka bussförarutbildningen.