Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Distansspecialisten i Sverige

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 24 recensioner.

Håkan
(5)
Passade mig jättebra att kunna studera hemifrån i den takt själv ville. Bra handledare , (Lars)
Bolennarth Svensson
(5)
Bra utbildning för El-behörighet lågspänning. Utbildningsmaterialet är rikligt och relevant. Supporten är snabb och kompetent. Pedagogiken möjliggör studier på distans med lagom steg framåt. Tentamen via www.digitalaprov.se fungerade väldigt bra. Rättningen genomfördes i stort sett omgående. Laborationsmaterielen gjordes tillgängligt hos student...
Visa mer
Charlie
(5)
Utbildningen tog mig 1,5 år att göra, då studerade jag ca 1 timme per dag. Jag passade på att göra kursen medans jag var sjukskriven med utbrändhet och panikångest. Det var perfekt sysselsättning när man inte klara att ta sig an för mycket. Skolan var väldigt hjälpsamma när man körde fast.
Robert Fagerholm
(3)
Ett bekvämt sätt att utbilda sig på hemma, kräver dock disciplin och studieuppehåll rekommenderas inte. Från och till lite rörigt i studieinstruktionerna men inget som inte går att lösa.
John
(5)
Möjligheten att läsa Allmän Behörighet helt på distans passar utmärkt när man samtidigt arbetar heltid. Tentor kan skrivas när som med snabb återkoppling från Distansspecialisten. Vi utbildar flera personer i företaget och är mycket nöjda med upplägget.
Jonas Mellberg
(5)
En mastig utbildning men värd allt slit i slutändan. Lars Karlsson en kanon lärare som alltid finns tillgänglig och ger tips förklaringar på ett bra sätt.
Patrik
(4)
I läsanvisningen stämde inte kapitel- och sidnumren med böckerna jag fick. Fel i facit på ena tentan så jag blev kuggad först men det rättades till. Väldigt snabba med rättningen av tentor och med svar när man behövde hjälp med något.
Henrik Isaksson
(5)
Väldigt bra utbildning smidigt kan själv bestämma när man ska läsa och göra prov
Ronny
(4)
Enkelt att följa kursplanen med bra studiematerial och mycket bra övningsfrågor.
martin carlsson
(5)
Allt gick jättebra och fick jättesnabba svar för frågor av min lärare och hjälp nästan dygnet runt
Christian
(1)
Första recensionen är registrerad före företaget registrerades i bolagsregistret. Just saying.
Marcus Kommentar:
Hej Christian, Anledningen till varför du inte kan se Distansspecialisten i Sverige längre bak än 2015 i bolagsregistret är helt enkelt den att det drevs som enkild firma (dvs annat organisationsnummer) innan dess. Utbildaren har erbjudit utbildningar på Studentum sedan 2013. Därav att du kan läsa recensioner innan Distansspecialisten i Sverige...
Visa mer
Martin Schmidt
(5)
Mycket bra kurs.. bra hjälp om man har problem o handläggaren svarar fort på Mail..
Kaj frankgard
(5)
Allt funkade som det var sagt helnöjd
Andreas
(5)
Välj helt enkelt själv studietakt. Passar bra när du samtidigt arbetar. Alla läroverk är online baserat. Upplägget är enkelt, bra återkoppling från de ansvariga på distansspecialisten. Tydliga instruktioner på labb/prov. Jättenöjd.
Mattias
(4)
Jag är nöjd med denna utbildning i sin helhet. Snabba svar från handledare vid de tillfällen där de behövdes. Kunde själv välja när och hur jag ville lägga upp mina studier vilket passade mig bra då jag gjorde detta vid sidan om ett heltidsjobb. Kurslitteraturen som man får tillgång till via nätet var inte den bästa, många syftningsfel i lit...
Visa mer
Micke Larsson
(5)
Utbildningen har ett mycket bra upplägg med tydliga instruktioner/rekommendationer vilket gav mig som elev möjlighet att studera helt självständigt och i min egen takt. Att läsa in de teoretiska kunskaperna parallellt med mitt dagliga arbete upplevde jag inte som ett problem utan tvärt om, men det kräver diciplin. Under studieperioden upplevde...
Visa mer
Leopold Lantz
(5)
En eloge till personerna/lärarna bakom denna utbildning. Är tacksam för den hjälp ni bistått med, och utbildningen i helhet förståss. Så här i efterhand funderar jag på varför man inte signade upp för länge sedan.
Lars Eriksson
(4)
Mycket nöjd. Smidigt med 100% distans, man behöver inte åka någonstans. Även proven är via en webbsida.
Joel
(5)
Väldigt nöjd, har fungerat bra att arbeta och plugga på distans samtidigt. Bra och snabb hjälpsupport Stort plus att man kan göra proven hemifrån på datorn vilken dag/tid man vill i veckan även helgerna.
Micael Rodhe
(5)
Super nöjd, bra och snabb återkoppling
Joakim Wykman
(4)
Bra utbildningsföretag. Funkar bra att studera på distans, bra support. Perfekt när man jobbar samtidigt.
Rebecka
(5)
Super nöjd!
Johan
(5)
Det har fungerat mycket bra!
Robert Eskilsson
(3)
Jag tycker det var helt ok. Snabb och bra återkoppling om det var något problem. Smidigt med e-böcker och digitala prov. Behövde inte åka någonstans för tentor.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från komvuxutbildningar.se
Logga in