Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Åre Skidlärarutbildning (Ski instructor Basic)

Campus Åre
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Åre
Heltid, platsbunden
CSN-berättigad
Startdatum: 2021-10-18 - Åre

Åre Skidlärarutbildning (Ski instructor Basic)

 

Åre Ski instructor Basic

Är du intresserad av att tillbringa ett år i Åre och åka skidor på Åreskutan över hundra dagar nästa år kan utbildningen Skidlärare vara något för dig. Att gå på utbildningen innebär att du vistas bakom kulisserna på Sveriges största skidort, Åre. Vill du jobba som skidlärare eller inom sporthandel har du goda chanser att knyta goda kontakter för detta under utbildningens 30 veckor.

Du hittar mer information på vår hemsida: campusare.se

Utbildningen bygger på lärande genom erfarenhet. Huvudman är Åre kommun som har samlat flera vuxenutbildningar inom organisationen Campus Åre.
 
Under hösten är det övervägande teoretiska studier, men så fort snön lägger sig i Årefjällen övergår teoristudierna till praktiska övningar, i huvudsak alpin skidåkning. Vi har mycket stor direkt koppling till näringslivet och skidskolebranschen. Efter avslutad utbildning får du betyg i de olika kurserna som genomförts.

Alla som klarar utbildningen med betyg i alla kurser är berättigade till en IVSI-status. Det är en internationell skidlärarstatus som påvisar att man har kompetens att undervisa på avancerad nivå inom svensk skidskola.

Välkommen till Åre Ski instructor Basic!

Ola Rockberg
campusare.se

För mer information om Åre Skidlärarutbildning (Ski instructor Basic), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

KostnaderCampus Åre

  Campus Åre Campus Åre ligger vid foten av Åreskutan i en av Sveriges mest spännande studiemiljöer. Här finns utbildningar inom turism och upplevelsebranschen och här kan du utveckla dina möjligheter till arbete i en starkt växande bransch. Du kan...


Läs mer om Campus Åre och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Åre Skidlärarutbildning (Ski instructor Basic)

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Åre

Kurortsvägen 20
837 51 Åre