Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Yrkesintroduktion, mot förskola, skola, vård och omsorg

Astar
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Borlänge
20 veckor
CSN-berättigad

Yrkesintroduktion, mot förskola, skola, vård och omsorg

Yrkesintroduktion, mot förskola, skola, vård och omsorg

Om utbildningen

Yrkesintroduktion ger dig en inblick och kunskaper om vad som krävs för yrken inom förskola, skola sam vård och omsorg. Du får möjlighet att se vad arbete inom verksamhetsområdet innebär. I utbildningen kan du också prova på olika arbetsmoment samtidigt som du studerar svenska för invandrare. Inom förskola, skola samt vård och omsorg finns utbildningar och yrken att utbilda sig till. För dig som vill känna dig för och veta vad dessa yrken innebär erbjuder vi yrkesintroduktion mot branschen. Du blir en förlängd arm för människor som behöver hjälp och du ger de många gånger ett lyckligare liv. Det är samtidigt människorna du tar hand om som ger dig energi och glädje om dagarna. Yrken inom denna bransch har bra prognoser på arbetsmarknaden i framtiden.

Så går utbildningen till

Utbildning sker i klassrum och är ca 20 veckor lång.

För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi oss av den digitala lärplattformen Google Classroom.

Yrkesintroduktionen ger dig inblick och kunskaper om vad som krävs mot yrken inom förskola, skola samt vård och omsorg. Du får här möjlighet att se vad arbete inom verksamhetsområdet innebär. I utbildningen kan du också prova på olika arbetsmoment samtidigt som du även studerar svenska för invandrare.

Inom förskola, skola samt vård och omsorg finns utbildningar och yrken att utbilda sig till. För att känna sig för och veta vad dessa yrken innebär erbjuds nu yrkesintroduktion mot branschen.

Yrkesintroduktionen mot bransch innehåller två utbildningsdelar:

* Yrkesförberedande orienteringskurs på grundskolenivå, 20 veckor

* SFI-studier 15 timmar i veckan, som vävs in i utbildningen.

För mer information om Yrkesintroduktion, mot förskola, skola, vård och omsorg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Förkunskaper

För att ha förutsättningar att kunna studera utbildningen ska du ha förkunskaper motsvarande minst godkänt i kurs B inom svenska för invandrare (SFI).

Ansök så här

Ansök via kommunens hemsida. Du söker alltid via den kommun du bor i, även om utbildningen är på annan ort. I Borlänge kan du få hjälp med din ansökan på Servicecenter.

Examen & Intyg

När du är klar med en kurs så kommer du få betyg i avslutad kurs.

Astar

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Yrkesintroduktion, mot förskola, skola, vård och omsorg

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Astar

Målaregatan 13
784 33 Borlänge

Du kanske också är intresserad av: