Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Undersköterska - Västerås

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Västerås
Studiemedelsberättigad

Undersköterska - Västerås

Vill du jobba inom vården? Läs omvårdnadsprogrammet på Astar!Omvårdnadsprogrammet

Vi vill bidra till att förhållningssätt, bemötande och kvalitet ökar inom vård och omsorg. Våra kursdeltagare ska känna yrkesstolthet

Vår målsättning är att vara ett utbildningsföretag i tiden och därför är vi noga med att följa utvecklingen i de områden vi utbildar inom. Utbildningen passar dig som vill arbeta med människor i behov av stöd, omvårdnad och omsorg. Du får även lära dig hur olika sjukdomar och funktionshinder påverkar människan och din viktiga roll i att hjälpa dessa människor leva ett värdigt liv.

Efter utbildningen

Det finns ett stort behov av utbildad personal inom vården. Efter utbildningen har du goda möjligheter att arbeta inom olika verksamheter inom äldreomsorg, psykiatri, rehabilitering eller omsorg om funktionshindrade. Du kan arbeta inom boende, sysselsättningsverksamheter eller med vård och behandling.

Undervisning

Tiden för undervisning varierar beroende på om du väljer FTG (fasta tider i grupp) eller IAS (individuellt anpassade studier).

Studietid

Studietiden är individuell. Starten är gemensam men kursslutet varierar beroende på dina förkunskaper och förutsättningar.

För mer information om Undersköterska - Västerås , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du skall vara minst 20 år samt ha gått i grundskola eller motsvarande.

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Undersköterska - Västerås

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt