Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

SFI-Kombo Kock

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Solna, Stockholm
66 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Kock

SFI-Kombo Kock

Restaurangbranschen har blivit en stor aktör på arbetsmarknaden och efterfrågan på utbildade kockar är enorm. Utbildningen är till för dig som vill lära dig kockyrket genom praktiskt arbete men som inte har tillräckliga kunskaper i svenska. Under utbildningen kommer du bland annat lära dig delar av yrket på en restaurang eller ett storkök och du läser yrkesteori och yrkessvenska i skolan. Samtidigt som du lär dig yrket läser du också SFI.Du studerar på heltid och utbildningen ger dig stora möjligheter att få ett jobb efter studierna.

Eftersom konkurrensen inom restaurangbranschen är hård och kraven höga är det mycket lättare att få en anställning om du har genomförd en yrkesutbildning. Genom att läsa yrkessvenska under hela utbildningen får du också ökade språkkunskaper som underlättar ditt arbete, och dina möjligheter att utvecklas inom branschen blir större.

Hur går utbildningen till?

Google for Education

För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Till detta får du naturligtvis också läroböcker och annat utbildningsmaterial. Google for Education

För mer information om SFI-Kombo Kock, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du är boende i Stockholm stad, Ekerö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Danderyd, Österåker eller i Solna kommun. Du ha påbörjat SFI nivå C (studieväg 2 och 3), du har gått klart grundskolan eller motsvarande, du är över 20 år. Det ställs inga krav på förkunskaper inom matlagning.

Examen & Intyg

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: SFI-Kombo Kock

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

AstarDu kanske också är intresserad av: