Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Restaurangbiträde – med möjlighet att läsa mot fördjupning mot kock

Astar
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Gävle

Restaurangbiträde – med möjlighet att läsa mot fördjupning mot kock

Restaurangbiträde är ett omväxlande arbete i köksmiljö. Ett sådant arbete kan vara en väg vidare till många olika yrken inom restaurang och storhushåll.

Du kan till exempel arbeta på café, snabbmatställen, restauranger, hotell, fartyg, sjukhus eller i skolor.

Utbildningen avslutas mot en längre APL för att möjliggöra mot ett sommarjobb och vidare studier till hösten påbyggnad kock.

Efter utbildningen kan du läsa vidare mot kock

Kock är en allsidig utbildning för dig som vill arbeta inom alla typer av kök och vill kunna jobba var som helst i världen. På utbildningen lär du dig både teoretiska och praktiska moment som innehåller olika matlagningsmetoder och vackra uppläggningar. Du får också kunskap inom maskin- och verktygshantering samt lära dig att handskas med olika råvaror på ett professionellt sätt. Som utbildad kock har du nästan garanterat jobb var du än väljer att bo. 

Du får även kunskaper om färskvaror, som ger möjlighet till att arbeta i saluhall eller i chark.

Service mot gäst och kundförsäljning över disk är två kurser där man kan tränas i att bemöta gäster/kunder på bästa sätt.

Det är möjligt att kombinera yrkeskurserna med SFI. Du väljer då: Restaurangbiträde – med möjlighet att läsa mot fördjupning kock i kombination med SFI

För mer information om Restaurangbiträde – med möjlighet att läsa mot fördjupning mot kock, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Restaurangbiträde – med möjlighet att läsa mot fördjupning mot kock

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Du kanske också är intresserad av: