Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Restaurang - kock

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Boden, Kalix, Luleå, Piteå, Älvsbyn
Se skolans hemsida
Heltid
CSN-berättigad
Restaurang - kock, bartender och måltidsbiträde

Restaurang - kock

Bemästra varma och kalla rätter med stjärnkvalité

Yrkena kock/bartender/måltidsbiträde passar dig som vill arbeta med människor, gillar att vara i ständig rörelse och som har en kreativ sida. Efter avslutad utbildning har du nästan garanterad jobb var som helst i världen och du kommer vara starkt efterfrågad på arbetsmarknaden.

Kock

En allsidig utbildning för dig som vill arbeta inom alla typer av kök och vill kunna jobba var som helst i världen. Du får kunskap inom maskin- och verktygshantering samt lära dig att handskas med olika råvaror på ett professionellt sätt. Du får även skapa menyer och drycker ur fantasin och hitta nya oemotståndliga smaker.

Individuellt anpassade studier

Lär dig de praktiska delarna på en riktig arbetsplats. Du har även möjlighet att gå ut på APL under din utbildning. Du är ute minst 70% av hela utbildningen vilket ger dig möjlighet att knyta viktiga kontakter som kan leda till jobb.

För mer information om Restaurang - kock, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen. Utbildningen är främst för dig som är över 20 år. Du som är nyanländ bör ha läst SFI på C eller D-nivå för att söka utbildningen.

Examen & Intyg

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Astar

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Restaurang - kock

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Du kanske också är intresserad av: