Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Besök den Digitala utbildningsmässan den 8 april mellan 9-17 och få inspiration inför ditt utbildningsval! Läs mer om mässan här! 🎓✨

Frukostvärd & Frukostvärdinna - Lärlingsutbildning i Jönköping

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Jönköping
20 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad

Frukostvärd & Frukostvärdinna - Lärlingsutbildning i Jönköping

Frukostvärd frukostvärdinna utbildningHotellbranschen söker dig som vill jobba med mat och människor, och som älskar att alltid ge bästa service.

Du får lära dig allt

Detta program vänder sig till dig som vill arbeta inom frukostservering samt bufféservering. Utbildningen består av såväl praktiska som teoretiska moment, där du får lära dig allt från grunder i bufféservering och hantering av råvaror till gästbemötande. Du ges även möjlighet att praktisera i olika buffématsalar för att därigenom knyta kontakter och lära dig hur branschen fungerar. Genom att läsa denna utbildning kan du även arbeta som Köksbiträde.

Studieform

Som lärling är du 1 dag i skolan och 4 dagar ute på en arbetsplats med en utbildad handledare. Du lär dig alltså på en arbetsplats och skapar viktiga kontakter som kan hjälpa dig att få jobb efter utbildningen.

Kurser:

  • Hygien 100p
  • Matlagning1 100p
  • Frukost och Buffèservering 100p
  • Bageri 1 100p
  • Service och bemötande 1 100p
  • Livsmedels- och näringskunskap 1 100p

    Totalt: 600 poäng

Efter utbildningen 

Efter utbildningen kommer du att kunna arbeta inom hotellfrukost och i kök av mindre slag. Du sätter dina egna mål och utbildningen riktas till dina egna drömmar.

För mer information om Frukostvärd & Frukostvärdinna - Lärlingsutbildning i Jönköping , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här utbildningen.
Utbildningen riktar sig främst till dig som är över 20 år. Du som är nyanländ behöver också ha läst grundläggande svenska som andraspråk eller göra ett nivåtest hos din hemkommun då det behövs för att kunna ta till dig utbildningen och kommunicera på din praktikplats.

Du söker alltid via kommunen som du bor i. Om du bor i en annan kommun än Jönköping måste du alltså söka genom din hemkommun för att gå den här utbildningen.

Lämna en intresseanmälan för mer information!

Examen & Intyg

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Kostnader

Kostnadsfri och CSN-berättigad.

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Frukostvärd & Frukostvärdinna - Lärlingsutbildning i Jönköping

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Astar

Kabelvägen 14
55302 Jönköping

Du kanske också är intresserad av: