Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Ekonomi- & redovisningsassistent

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Stockholm
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Distansstudier möjligt! - Stockholm

Ekonomi- & redovisningsassistent

Ekonomi- & redovisningsassistent

Det här är en spännande och bred utbildning inom ekonomi, redovisning och administration för dig som vill arbeta som exempelvis ekonomiassistent, redovisningsassistent eller löneadministratör.

Utbildningen ger dig alla kunskaper som krävs för att du ska kunna arbeta med ekonomiska frågor på ett företag. Du lär dig företagsekonomiska grunder, bokslut, revision, internredovisning, internationell redovisning, finansiering och beskattning. Utbildningen ger dig även kunskaper i det marknadsledande bokförings- och faktureringsprogrammet Visma.

Efter utbildningen kommer du kunna hand om företagets bokföring, utbetalningar, löner och skatter. I yrkesrollen ger du service till såväl kunder som anställda. Utbildningen passar dig som är noggrann, driven och serviceinriktad.

Hur går utbildningen till?
Teori varvas med praktiska övningar. Du får även möjlighet att använda dina nya kunskaper genom arbetsplatsförlagt lärande, praktik, inom branschen.

Kurspaketet kan du studera både i klassrum och på distans. Praktikmöjligheter finns även för dig som väljer att läsa utbildningen på distans.

Detta kan du jobba som

Du kan efter utbildningen arbeta som exempelvis ekonomiassistent, redovisningsassistent eller löneadministratör.

Kurser:

Företagsekonomi 1 100

Företagsekonomi 2 100

Information och kommunikation 1 100

Programhantering 100

Affärskommunikation 100

Personaladministration 100

Redovisning 2 100

Företagsekonomi-specialisering 100

Totalt  800 poäng

Så ansöker du

Förkunskapskrav för att söka lärling/komvuxutbildning är grundskolan eller motsvarande, med goda kunskaper i svenska/svenska som andraspråk.

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning hos Astar får du betyg i kurserna samt diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har sedan ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Astar

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Ekonomi- & redovisningsassistent

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Astar


Tel: 010-43 44 000
www.astar.se