Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Besök den Digitala utbildningsmässan den 8 april mellan 9-17 och få inspiration inför ditt utbildningsval! Läs mer om mässan här! 🎓✨

Cafékock

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Borås, Växjö
45 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter

Plats & start


Borås
Löpande

Växjö
Löpande

Cafékock

Vill du jobba på café?

Vill du jobba på café? Läs utbildningen Cafékock på Astar! 

En utbildning som gör dig till caféägares drömanställde. Med en fot i både köket och service blir du den allround medarbetare som branschen behöver. Under utbildningen lär du dig grunderna i matlagning och konditori, tillsammans med förstklassig servering. Allt handlar om att ge kunderna den bästa upplevelsen som går och därför är det viktigt att förmedla rätt image av caféet. Yrket passar dig som är serviceintresserad, kan hålla flera bollar i luften och älskar att träffa nya människor. Dina chanser till jobb när du är klar är extremt stora eftersom branschen letar efter utbildad personal.

Yrken att arbeta inom

Efter utbildningen kommer du att kunna arbeta i caféer med bland annat mathantering, försäljning och servering. Du kan också jobba med lättare bistrouppgifter, eller i kök av mindre slag samt som köksbiträde i mindre verksamheter. Du sätter dina egna mål och utbildningen hjälper dig att nå dem.

Vad ska du ha läst innan för att få söka?

Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här utbildningen på Astar. Utbildningen riktar sig främst till dig som är över 20 år. Du behöver också ha tillräckliga svenskkunskaper för att kunna ta till dig utbildningen och klara av att kommunicera på praktikplatserna.

För mer information om Cafékock, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Godkänt i lägst åk 9 i svenska och matematik. Du måste också ha tillräckliga kunskaper i svenska för att kunna ta till dig utbildningen. 

Examen & Intyg

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Kostnader

Utbildningen är CSN-berättigad. 

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Cafékock

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Astar

Liedbergsgatan 6
352 31 Växjö


Du kanske också är intresserad av: