Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Cafékock

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Nässjö, Umeå
20 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Nässjö
Sista ansökan: Ansök via din hemkommun

Cafékock

Café och KallkökVill du jobba på Café?

Är du intresserad av att jobba med enklare mat samt goda och varma drycker? På kallkök och café-utbildningen får du rätt förutsättningar för ett stimulerande jobb där du får träffa många nya människor. Efter avslutad utbildning kan du arbeta på caféer och konditorier, med servering, försäljning och enklare beredning av dryck och kallkök.

I takt med att kaffekulturen sprider sig, ser fler och fler en glädje i att slå sig ned på ett kafé och njuta av en varm dryck och något nyttigt att tugga på. I yrket är du bagarens eller konditorns förlängda arm, och du måste ha kunskap om hur bakverk är producerade, samt känna till alla tänkbara drycker, både varma och kalla. Utbildad och serviceinriktad personal är något som branschen efterfrågar starkt idag.

Vill du därför ha ett jobb som innefattar mycket gott och ätbart samtidigt som du får träffa mycket människor, då är det här utbildningen för dig. 

Möjlighet till praktik

I utbildningen blandas både teoretiska och praktiska moment, där du får lära dig – och framför allt använda dig av – nya kunskaper i bakning, näringlivsnära med bland annat mat i fart, kaffedrinkar och både enklare kallkök och varmkök, drycker och gästbemötande. Under utbildningen ges du stora möjligheter till praktik i nära samarbete med näringslivet, för att du ska kunna knyta nödvändiga kontakter med presumtiva arbetsgivare redan under studierna.

För mer information om Cafékock, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Studierna kräver inte några förkunskaper.

Examen & Intyg

Diplom

Kostnader

Kostnadsfri och studiemedelsberättigad

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Cafékock

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Du kanske också är intresserad av: