Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Digitala utbildningsmässan

Den Digitala utbildingsmässan är en helt virtuell mässa där du som vill börja studera kan delta och träffa olika eftergymnasiala skolor live på studentum.se. Under mässdagen kan du bland annat ställa frågor till olika skolor via en chatt och lyssna på onlineföreläsningar.

Vi på studentum.se tog fram mässan på grund av den rådande situationen med covid-19 som har gjort att det inte går att hålla stora mässor för blivande studenter. Våra undersökningar bland er besökare visar att det är många som uppskattar att träffa skolorna och ställa frågor till dem direkt. För att kunna stötta dig som ska välja en utbildning tog vi däför fram den Digitala utbildningsmässan!

En hel mässdag med olika aktviteter

På den Digitala utbildningsmässan kan du som ska välja utbildning träffa skolor digitalt. Du kan bland annat: 

  • Besöka olika eftergymnasiala skolors digitala montrar
  • Lyssna på föreläsningar online
  • Chatta och ställa frågor direkt till skolor
  • Boka enskilt videosamtal med en skola


Här nedanför hittar du information om våren och höstens digitala mässor samt inspelade föreläsningar och presentationer från de skolor som medverkade.


Senast uppdaterad: 2021-06-18

Digitala utbildningsmässan VT 2021

Den 8 april är det dags för vårens stora digitala event för studieintresserade. Träffa eftergymnasiala skolor live på Digitala utbildningsmässan och ta det av webbinarier, boka in enskilda video-möten samt ladda ner broschyrer och annat material som kan hjälpa dig i ditt studieval. Läs mer om mässan här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-10-14

Digitala utbildningsmässan HT 2020

Vi följer upp succén med vårens Digitala utbildningsmässa och ger dig nu möjligheten att besöka höstens stora digitala event för studiesugna! Den 30 september kan du träffa eftergymnasiala skolor live på studentum.se. Läs mer här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-10-14

Digitala utbildningsmässan VT 2020

Funderar du på hur du ska kunna träffa skolor och universitet nu när covid-19 förhindrar oss från personliga möten? Vi på studentum.se vill hjälpa blivande studenter och underlätta mötet med utbildare. Därför anordnar vi den 13 maj Digitala utbildningsmässan på studentum.se! 

Läs mer