Behöver göra slutprov i Fysik 1 och 2 samt Kemi 2 innan juni, hur gör jag?

13 mar 2014
FRÅGA
Hejsan Komvux.

Mitt namn är Oscar Rova och jag har ett ganska bekymrande problem, jag måste nämligen hitta ett sätt att göra slutproven för Fysik 1 och 2 samt Kemi 1 innan Juni 19.
Jag är bosatt i Filipstad och orterna runtom här har problem med att fixa det jag behöver.
Så jag frågar nu er om ni vet om man skulle kunna göra dessa kurser på distans i en ort som har möjlighet att lösa detta problem åt mig? Jag har redan kunskap om kurserna så det enda jag behöver är en möjlighet att göra slutproven så jag kan ta mig in på den högskoleutbildningen jag vill.

Tack så hemskt mycket på förhand för er hjälp.

MVH.
Oscar Rova

Svar:

18 mar 2014

Hej Oscar!

Nu har du kontaktat Studentum.se - vi bedriver inga utbildningar själva, vi är främst en söktjänst för utbildningar. Kontakta vuxenutbildningen i Filipstad för att få svar på dina frågor om komvux och vilka alternativ som finns för dig för att få betyg i kurserna Fysik 1, 2 och Kemi 1.

Om du redan har kunskaperna i ämnena borde du kunna göra en prövning. Läs mer om prövningar här. Be att få tala med en studie- och yrkesvägledare på vuxenutbildningen i din hemkommun så kan de berätta mer om detta och hjälpa dig.

Lycka till!

Vänligen, Sofia
Informatör, Studentum.se

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in