Vart syns mina betyg?

14 sep 2013
FRÅGA
Hej, jag undrar över vad som gäller när jag söker till Universitetet efter att ha läst Spanska hos er? Jag läste för länge sen i Karlstad, både på Kasernhöjden och på Orrholmen och jag ska vara behörig att söka till Univ.

Men jag har ingen aning om var mina betyg syns? Hur går jag till väga? Är lite sent ute då kursen redan ska vara sökt....men det fanns fortfarande platser kvar.

Hoppas på svar så fort som möjligt. Tack Elin

Svar:

17 sep 2013

Hej Elin!

Nu har du kontaktat Studentum.se - vi bedriver inga utbildningar själva, vi är främst en söktjänst som marknadsför utbildningar.

Det du kan ha gjort är att ha läst spanska hos en av alla utbildningsanordnare som finns på sajten. Läste du dessa kurser som vuxenutbildning/komvux? Hör då av dig till den kommun som du läste dessa kurser i. Där ska dina betyg finnas.

Det är bara om din skola inte är ansluten till den nationella betygsdatabasen som du måste skicka in betyget själv till antagning.se.

Lycka till!

Vänligen, Sofia Base
Informatör, Studentum

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in