Finns det bara tre komvuxutbildningar i Trollhättan?

05 feb 2013
FRÅGA
Enligt eran komvuxutbildningar finns det bara 3 kurser i trollhättan..
Stämmer detta blir jag besviken.

Svar:

05 feb 2013

Hej!

Komvuxutbildningar.se är en söktjänst för utbildningar (vi marknadsför utbildningar), och bedriver således inga egna. Det brukar funka som så att kommunen (Komvux) köper in utbildningar från privata utbildningssamordnare så som exempelvis JB Kompetens, MiROi, Competens, InfoKomp, Lernia Vux mm. Många av de här skolorna erbjuder utbildningar över hela Sverige, men på vår sajt kanske de endast marknadsför sig i större städer. För dig beror det också mycket på vilka utbildningssamordnare din hemkommun har samarbeten med. Så det finns förmodligen mer att välja på i Trollhättan än vad som syns på vår sajt!

Du kan kontakta utbildningssamordnarna genom intresseanmälningsformuläret som du finner på varje skolsida/utbildningssida. Där kan du fråga om de erbjuder utbildningar i Trollhättan också.

Här hittar du alla komvuxutbildningar, sortera gärna på kategori för att hitta en utbildning som intresserar dig.

Sedan finns ju alltid Komvux på distans, som du kan be din kommun att köpa in åt dig. De hittar du här (sortera på kategori).

Kontakta några utbildningssamordnare och boka sedan in ett möte med en studie- och yrkesvägledare i din hemkommun.

Lycka till!

Vänligen, Sanna Everskog
Informatör, Studentum

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in