Lärgården

Lärgården - Vuxenutbildning i Stockholm eller på distansVuxenutbildning på Lärgården

Lärgården erbjuder utbildning för vuxna, främst inom vård och omsorg samt barn- och fritidsområdet. På Lärgården kan du studera både hela utbildningar och enskilda kurser för kompetensutveckling i ditt arbete.

På Lärgården får du en individuell studieplan som är anpassad just för dig och dina behov. Du kan studera på heltid eller deltid, en dag i veckan eller på distans. Du väljer själv vad som passar dig bäst!

Alla som söker till Lärgården har olika erfarenheter, behov och förutsättningar. Detta tar Lärgården tillvara på. Alla studenters tidigare erfarenheter ses som en tillgång och används i studierna.

På Lärgården får du hjälp med att hitta ditt eget sätt att finna kunskap. Lärgården ger dig det stöd du behöver för att klara dina studier. Studierna på Lärgården är kostnadsfria och berättigar till studiemedel från CSN. Om du behöver kan Lärgården hjälpa dig i kontakten med CSN.

Lärgårdens sätt att arbeta med distansutbildning har lovordats i olika kommuners utvärderingar. Lärarna har stor kompetens i IT-pedagogik och många års erfarenhet av denna studieform. Flera av Lärgårdens lärare är också läroboksförfattare. Bli inte förvånad om kursläraren skrivit din lärobok!

Lärgårdens lärare är aktiva pedagoger som ger snabb återkoppling. De motiverar, handleder och stödjer dig så att du blir godkänd och når dina mål. Lärarna strävar efter att undervisningen ska vara variationsrik och dynamisk. De har själva varit yrkesverksamma inom sina ämnesområden och ser därför till att utbildningen hela tiden är förankrad i verkligheten.

Lärgårdens ljusa och trevliga lokaler ligger mellan Skanstull och Hammarbykanalens vatten i Stockholm. Här studerar du i en positiv och trygg miljö där alla känner sig värdefulla och respektfullt bemötta.

Du söker till Lärgården genom vuxenutbildningen i din hemkommun. På Lärgårdens hemsida finns länkar till vuxenutbildningen i Stockholmskommuneran. Bor du i en annan kommun så kontakta vuxenutbildningen där.


För att beställa gratis information om Lärgården, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Lärgården

Utbildning Ort
Aktivitetsledarskap Flera orter (2)
Barn- och fritidsprogrammet Flera orter (2)
Barns lärande och växande Flera orter (2)
Barnskötare Flera orter (2)
Elevassistent Flera orter (2)
Fritidsassistent Flera orter (2)
Hälsopedagogik Flera orter (2)
Kommunikation Flera orter (2)
Lärande och utveckling Flera orter (2)
Lärlingsutbildning inom barn och fritid Stockholm
Människors miljöer Flera orter (2)
Pedagogiska teorier och praktiker Flera orter (2)
Pedagogiskt arbete Flera orter (2)
Pedagogiskt ledarskap Flera orter (2)
Psykiatri 2 Flera orter (2)
Skapande Verksamhet Flera orter (2)
Socialpedagogik Flera orter (2)
Specialpedagogik 1 Flera orter (2)
Specialpedagogik 2 Flera orter (2)
Vård- och omsorgsarbete 1 Flera orter (2)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Lärgården

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Lärgården

Lärgården


Tullgårdsgatan 12, 6 tr
116 68 Stockholm

Tel: 08-88 01 90

www.largarden.se

Kontakta Lärgården

Recensioner

          (1)
Mansoureh Jafari   |   2015-10-28
Hej jag läste Svenska språk 2 år jag har betyg D jag vill börjar på skolan att skulle läser vård och omsorg .hur kan jag komma därifrån och börja .hjälp mig tack så mycket .
          (4)
Pinar Najat   |   2013-02-01
Man utvecklas mycket här, både som person och som student. Min studieteknik förbättrades fort. Lärarna och all personal är jättetrevliga och sättet hur de bemöter studenterna känns jättebra. Jag har även rekommenderat vänner och syskon till Lärgården. När jag kom ut på praktiken på en akutavdelning märkte jag att jag lärt mig mycket i skolan. B...
Visa mer
          (5)
Barnskötare   |   2012-12-20
Jag studerar just nu på Lärgården, läser barn och fritidsprogrammet och beräknar att vara klart HT 2013. Jag valde att studera hos Lärgården för deras möjlighet att hjälpa mig med mitt funktionsnedsättning läs-och skrivsvårighet, dyslexi. Jag började med dagstudier men en sjukdom satt stopp för att kunna studera på dagtid. Jag fick kontak...
Visa mer